фото: hpixabay.comБроят на новите случаи на коронавирус в Испания продължава да

...
фото: hpixabay.comБроят на новите случаи на коронавирус в Испания продължава да
Коментари Харесай

Повече случаи на коронавирус след облекчаване на карантината в Испания

фото: hpixabay.com

Броят на новите случаи на ковид в Испания продължава да пораства, като през днешния ден бяха регистрирани още 1772 инфектирани, съобщи Асошиейтед прес.

Това е нарастване спрямо регистрираните 1178 нови случая през вчерашния ден. Повече от 60 % от новите случаи са открити в областите Мадрид и Арагон в североизточната част на страната. Две от 19-те самостоятелни области на Испания не са оповестили статистически данни за дневното нарастване, предава Българска телеграфна агенция.

Броят на новите случаи в страната се усилва праволинейно, откогато на 21 юни бе вдигната тримесечната карантина. Към края на юли дневният растеж надхвърляше 1000 души. Това принуди някои други европейски страни да вкарат условие пасажерите, идващи от Испания, да бъдат поставяни под карантина след идването си.

Няколко области на страната вкараха нови ограничавания за придвижване и условие за наложително носене на маски.

Испания записва от началото на епидемията в страната до момента повече от 305 000 инфектирани с Ковид-19 и близо 28 500 умряли от болестта.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР